Hvad er Barry?

Følg

Barry er en dansk startup-virksomhed, der vil gøre det nemt, retfærdigt og simpelt at købe elektricitet. Men Barry er ikke kun elselskab, vi er også en tech-startup - dét er vores force. Vi fokuserer benhårdt på udvikling af teknologi og intuitive brugeroplevelser, så du får overblik over dit elforbrug.

Med Barrys app kommer du til at kunne følge med i, hvornår strømmen er bæredygtig og billig, så du kan indrette dit forbrug efter det. Denne feature får du dog kun adgang til, hvis du allerede har fået installeret og aktiveret en smart elmåler, så vi kan aflæse dit forbrug digitalt. Alle kan dog blive kunder hos Barry - det kan du læse mere om her

Hos Barry får du el til indkøbspris, hvilket vil sige, at vi ikke tjener noget på dit forbrug. Det eneste, vi tjener penge på, er dit månedligt abonnement på kr. 29. Hos Barry skal du ikke betale handelsomkostninger eller skjulte gebyrer, for vi skriver intet med småt. Sådan synes vi, at det er mest fair.

Barry er støttet af og udviklet i partnerskab med den finske energikoncern Fortum.

Download Barry nu og kom ombord hos fremtidens el-leverandør.

2 ud af 2 fandt dette nyttigt