Hvad er Barry?

Følg

Barry er en dansk startup, der vil gøre det nemt, retfærdigt og simpelt at købe elektricitet. Barry er dog ikke kun et elselskab, vi er også en tech-startup - dét er vores force. Vi fokuserer benhårdt på udvikling af teknologi og intuitive brugeroplevelser, så du får overblik over dit elforbrug.

Med Barrys app kan du følge med i, hvornår strømmen er henholdsvis bæredygtig og billig, så du kan indrette dit forbrug efter det. Denne feature får du dog kun adgang til, hvis du allerede har fået installeret og aktiveret en smart elmåler, så vi kan aflæse dit forbrug digitalt. Alle kan dog blive kunder hos Barry - dette kan du læse mere om her

Hos Barry får du strøm til indkøbspris, hvilket vil sige, at vi ikke tjener noget på dit forbrug. Det eneste, som vi tjener på, er dit månedligt abonnement på kr. 29. Hos Barry skal du hverken betale handelsomkostninger eller skjulte gebyrer, og vi skriver intet med småt. Sådan synes vi, at det er mest fair.

Barry er støttet af og udviklet i partnerskab med den finske energikoncern Fortum.

Appstore_downlaod_button.png Googleplay_download_button.png
3 ud af 3 fandt dette nyttigt