Får jeg penge tilbage fra mit tidligere elselskab?

Følg

Såfremt du har betalt forud for din strøm i en periode, hvor du reelt ikke længere er kunde hos dit tidligere elselskab, bliver beløbet selvfølgelig betalt tilbage.

Senest seks uger efter, at du er skiftet til os, skal dit tidligere elselskab sende dig en slutopgørelse. Her skal du enten betale penge tilbage eller have penge retur. Det kommer an på, hvordan dit reelle forbrug svarer til det, du er blevet faktureret.

Det er vigtigt, at du husker at tjekke din slutopgørelse for fejl. Du kan også vælge at sende den til Barry, og så tjekker vi den for dig.