Hvordan tjener Barry penge?

Følg

Barrys eneste indtjening kommer fra det faste, månedlige abonnement på kr. 29, som vores kunder betaler for at få adgang til el til indkøbspris og vores app.

Hos Barry pålægger vi ikke vores kunder at betale hverken handelsomkostninger eller skjulte gebyrer, og vi tjener intet på vores kunders elforbrug. Dette er en fordel for dig, der ønsker at skære ned på dit elforbrug. Hvis vores forretningsmodel var bundet op på, hvor meget strøm, du brugte, ville vi ikke have et incitament til at hjælpe dig med at sænke dit forbrug. I det tilfælde ville det tvært imod være i vores interesse, at du brugte mest mulig el, fordi det ville øge vores indtjening.

Men sådan er det ikke hos Barry - vi tjener det samme, uanset hvor meget el du forbruger. Så hvis du gerne vil sænke dit elforbrug, kan vi kun bakke dig op - det kommer os alle til gode!

Download Barry nu og kom ombord hos fremtidens el-leverandør.

6 ud af 6 fandt dette nyttigt