Flexafregning

Følg

Inden udgangen af 2020 vil alle danske husstande have fået installeret en smart elmåler, som er i stand til at måle strømforbruget time for time. Dette er væsentligt for dig som forbruger, da elprisen varierer på timebasis, hvilket du kan drage fordel af ved at flytte dit forbrug til billigere timer. Selvom du allerede har fået installeret en smart elmåler, er det dog ikke garanteret, at du kan blive flexafregnet - dette kræver nemlig, at dit netselskab har aktiveret din smarte elmåler, og at dit elselskab tilbyder flexafregning, så du kan blive afregnet på baggrund af dit faktiske elforbrug.

Det gør vi hos Barry!

Barrys app gør det muligt for dig at danne et overblik over elprisen og CO2 udledningen pr kWh time for time. På denne måde får du mulighed for at planlægge dit forbrug, så du kan udnytte strømmen, mens den er billigst og grønnest. Vindenergi kan f.eks. betyde billigere strøm, og på den måde både komme din pengepung og miljøet til gavn. Win-win!

Du kan selvfølgelig godt blive kunde hos Barry, selvom du endnu ikke har en smart elmåler. Du vil dog ikke have mulighed for at blive flexafregnet, før du modtager din nye smarte elmåler, men du vil stadig få el til indkøbspris og adgang til vores app. Læs mere om vilkårene for Barry-kunder uden smarte elmålere her.