Kan jeg blive kunde hos Barry?

Følg

Alle forbrugere kan frit skifte elselskab. Så længe det er dit navn, der står på elregningen, er det dig der bestemmer, hvilket elselskab du ønsker at være kunde hos. Og hvis dit nuværende elselskab har pålagt dig en bindingsperiode, dækker Barry den eventuelle bøde. Kvit og frit.

Det eneste, du skal gøre for at blive kunde hos Barry, er at hente vores app og følge sign up-flowet. Så er du i gang.

Det er ikke et krav, at du har en smart elmåler. En smart elmåler giver dig adgang til flere funktioner i Barrys app, men det er altså ikke en forudsætning for at blive kunde. Du kan læse mere om hvilke betingelser, der gælder for kunder uden smart elmåler her.