Kan jeg skifte til Barry?

Følg

Alle forbrugere kan skifte elselskab. Så længe det er dit navn, der står på elregningen, er det dig der bestemmer, hvor du ønsker at være kunde. Det er ikke alle der er klar over, at man selv kan vælge sit elselskab.

Det kan du. Helt bekymringsfrit.

Selv hvis dit nuværende elselskab skulle holde dig i en bindingsperiode, dækker vi den eventuelle bøde. Kvit og frit.

Det skal også siges, at det ikke er et krav, at du har en smart elmåler. En smart elmåler giver flere funktioner i app'en, men det er på ingen måde udelukket, at du kan skifte til Barry, selvom du har en gammel elmåler.

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags elmåler du har, så kan vi hjælpe dig med at tjekke det her.

Det er blevet bestemt, at alle husholdninger i Danmark skal have en smart elmåler inden udgangen af 2020, så der vil ikke gå lang tid, før du også får en, hvis ikke du allerede har en.

Barry er for dig, der ønsker at anskueliggøre dit forbrug. Vores el er ikke anderledes end andres, men vi tilbyder en app, der afslører, hvornår strømmen er miljøvenlig - og hvornår den er billig - samt et fuldt overblik over dit forbrug, time for time, hvis du har en smart elmåler.

Det er da smart :)