Jeg har egenproduktion, kan jeg blive kunde?

Følg

Kunder med egenproduktion er selvfølgelig velkomne hos Barry. Vi har dog endnu ikke mulighed for at give egenproducenter en optimal kundeoplevelse, fordi vores app på nuværende tidspunkt ikke kan vise eller medregne egenproduktion.

Det betyder, at udbetalingen for din overskydende produktion fortsat vil blive håndteret af din produktionsleverandør. Når vores produkt er fuldt udviklet til prosumers, forventer vi at håndtere denne del selv. Du skal desuden være opmærksom på, at procentdelen af vedvarende energi, som vises i appen, ikke vil være retvisende, fordi den endnu ikke kan tage højde for den energi, du selv producerer.

Vi begynder at udvikle vores produkt til egenproducenter allerede i efteråret 2019, og vi glæder os til at kunne tilbyde en optimal oplevelse.

Er du egenproducent, og kunne du tænke dig at komme ombord hos Barry? Så skal du bare skifte elselskab via vores app og herefter kontakte kundeservice og give besked om, at du er ny kunde med egenproduktion.

Appstore_downlaod_button.png Googleplay_download_button.png
2 ud af 2 fandt dette nyttigt