14.01.20: Midlertidig pause i afregning (Opdatering: Vi afregner nu igen)

Følg

Vores udviklere har desværre fundet en fejl i vores afregningssystem, og derfor er afregningen midlertidigt standset. Vi arbejder på at udbedre fejlen, og vi forventer at kunne afregne igen inden for kort tid.

------------------------------------------------------------------------------------------------------OPDATERING 17.01.20: Fejlen er nu rettet, og vi afregner igen. Der er ikke sket nogen fejlafregninger.

Da det er en uges data, der skal behandles, kan der dog gå et par timer, før vi har afregnet alle profiler. Der kan desuden gå op til en time, fra du bliver afregnet, til dit forbrug er opdateret i appen.

OBS: Hvis du bruger BETA-versionen af appen, vil du fortsat kunne se uoverenstemmelse mellem de enkelte dages posteringer og den totale sum. Dette bliver rettet med den næste opdatering, som vi forventer at have klar i løbet af næste uge.

5 ud af 5 fandt dette nyttigt

Kommentarer

2 kommentarer
  • Hej Olivia,
    Er der noget nyt ang. denne?
    Vh. Alexander

0
    Kommentarhandlinger Permalink
  • Hej Alexander.
    Hvis alt går efter planen, begynder vi afregningen igen i aften :)
    Vh. Olivia