Hvordan betaler jeg hos Barry?

Følg

Alt der har at gøre med afregning og betaling kører via din Barry-konto, som du administrerer inde i vores app.

Sådan fungerer Barry-kontoen

Du bliver afregnet hver gang, at dit netselskab insender aflæsninger af dit forbrug. Således vil din saldo tikke ned i takt med dit faktiske forbrug, hvilket minder om måden, som man kender det fra Rejsekortet.

Du bliver afregnet time for time og kan følge det hele via app'en - dog med to til fem døgns forsinkelse, da dit netselskab først skal have leveret din forbrugsdata.

Sådan fungerer betalingen

Du kan vælge mellem to måder at betale på: løbende betaling og månedlig betaling.

Vælger du løbende betaling, så vil vi automatisk trække et beløb fra det betalingskort, du har tilknyttet i app'en, når din konto rammer nul, så den igen kommer i plus. Du vælger selv dit optanknings-beløb inde i app'en. Med denne løsning får du en god fornemmelse for, hvor mange penge du bruger på strøm, mens du samtidig slipper for ubehagelige overraskelser.

Vælger du månedlig betaling, så tillades det, at din konto går i minus. Vi laver først en automatisk opkrævning, når måneden er omme. Herefter bliver du trukket et beløb, som dækker dit samlede forbrug i den foregående måned. Pga. den lille forsinkelse med forbrugsdataen sker betalingen først den 3. i hver måned, så dit forbrug når at blive opgjort.

Du skal være opmærksom på, at vi kun kan afregne dig time for time, hvis du allerede har fået installeret en smart elmåler, som er blevet aktiveret til timeaflæsning. Hvis du er i tvivl, så kan vi hjælpe dig med at tjekke dette her.