Hvordan betaler jeg hos Barry?

Følg

Du kan vælge mellem to typer betaling hos Barry: løbende betaling og månedlig betaling.

Vælger du månedlig betaling, vil du hver måned blive opkrævet for dit forbrug i den foregående måned.

Vælger du derimod løbende  betaling, vil du blive afregnet hver gang, vi modtager dit netselskab indsender aflæsninger af dit forbrug. Når din Barry-konto rammer 0, vil vi automatisk trække et beløb, du selv vælger, fra dit betalingskort, så der igen er plus på kontoen. På denne måde får du en bedre fornemmelse af, hvor mange penge du bruger på strøm, og du slipper for ubehagelige overraskelser.

Helt konkret sker afregningen via din Barry-konto, som du administrerer via vores app. Denne konto fungerer på samme måde, som du måske kender det fra Rejsekortet: Du sætter et valgfrit beløb ind på kontoen, og når vi dagligt modtager nye aflæsninger af dit forbrug, bliver betalingen trukket.

Du bliver altså afregnet time for time og opkrævet løbende, og du kan følge det hele via app'en - dog med to til fem døgns forsinkelse.

Du skal dog være opmærksom på, at vi altså kun kan opkræve dig time for time, hvis du allerede har fået installeret en smart elmåler, og at denne er blevet aktiveret til flexafregning.