Kan jeg betale via PBS?

Følg

Barry kan desværre ikke tilbyde afregning via PBS, da dette ikke er kompatibelt med vores afregningssystem.

Det er dog muligt at betale en gang pr. måned, hvis man foretrækker dette fremfor løbende betaling. Du finder månedlig betaling under Saldo i appen, hvor du skal klikke på Tank-op aftale og herefter vælge Månedlig betaling. Herefter vil du blive afregnet for den seneste måneds forbrug d. 3. i hver måned.

Appstore_downlaod_button.png Googleplay_download_button.png
6 ud af 6 fandt dette nyttigt