Hvad bliver min elpris hos Barry?

Følg

Det er meget simpelt: Hos Barry betaler du det samme for el, som det koster på elbørsen plus et månedligt Barry-abonnement på 29 kroner. Med prisen på el følger også moms, skatter og afgifter, som er de samme uanset hvilket elselskab, du vælger.

Fordi indkøbsprisen på el svinger, kan vi ikke med sikkerhed sige, hvad din elpris bliver, hvis du bliver kunde hos Barry. Til gengæld kan vi fortælle dig, hvordan din pris ville have set ud i dag - alt inklusiv. Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med en pris.