Hvad hvis jeg er i binding hos et andet elselskab?

Følg

Holder dit elselskab dig bundet på hænder og fødder? Det synes vi ikke er fair. Derfor dækker Barry gebyret, hvis du skifter fra dit elselskab, inden bindingsperioden er udløbet. Gebyret vil fremgå af din slutopgørelse, og den skal du bare sende videre til os - så refunderer vi beløbet til din Barry-konto. Dette gælder dog ikke for erhvervskunder, der bryder deres bindingsperiode for at skifte til Barry.

Fik vi nævnt, at Barry selvfølgelig ikke har nogen binding? Hvis du ikke er tilfreds med Barry, kan du til en hver tid opsige dit abonnement. Kvit og frit.