Hvordan logger jeg ind?

Følg

Hvis du er blevet kunde hos Barry, eller er i gang med at skifte til os, vil du få tilsendt en mail, der fortæller at du kan logge ind i vores app. Når du har modtaget denne mail, er det nemt at komme i gang.

Sådan kommer du i gang

Download og åben app'en. Det er vigtigt, at trykker på "Glemt Kodeord" nederst til højre. Derfra er du i gang.

Indtast email

Efter du har klikket på "Glemt Kodeord", skal du indtaste den email du har tilmeldt dig med hos Barry. Det bør være lige til.

OBS: Hvis den ikke virker i første hug, så prøv på ny med et lille forbogstav (email@gmail.com), hvis altså du er startet med et stort forbogstav (Email@gmail.com).

Hvis du stadig oplever fejl her, kan det være, at du ikke er blevet gjort klar i vores backend til app'en.

Opdater kodeord

Kort efter modtager du en mail med en kode. Den benytter du i app'en til at lave et nyt kodeord, og boom, så er du inde. Har du spørgsmål til login, så skriv dem meget gerne herunder - vi er klar på tasterne!