Se dagens elpriser

Følg

I Barrys app finder du en graf, der viser dagens elpriser time for time. Det er altså den faktiske elpris, man ser, og ikke et estimat over, hvad prisen vil blive. Dette giver vores kunder mulighed for at planlægge deres elforbrug efter, hvornår de får den bedste pris.

I samme graf kan man også se, hvor mange gram CO2 der forventes at blive udledt pr. kWh, så man nemt kan danne sig et overblik over, hvordan pris og CO2-udledning ligger i forhold til hinanden.

De viste priser er uden moms, skatter og afgifter. Vi overvejer at tilføje en feature, som giver appens brugere mulighed for at se den samlede elpris.