Jeg har en gammeldags elmåler - hvordan bliver jeg afregnet?

Følg

Vi har desværre endnu ikke mulighed for at afregne vores kunder, men vores app-team arbejder hårdt på sagen, og forhåbentlig er betalingsfeaturen snart på plads. Du kan følge med i arbejdet på vores Road Map, hvis du vil vide mere. Når vi er klar til at modtage betaling, vil det foregå ved, at du via vores app sætter et beløb ind på din Barry-konto, som vi så trækker betaling fra løbende. Du vil altid kunne holde øje med, hvor meget der er tilbage fra din seneste indbetaling ved at tjekke saldoen i din app.

Hvis du har en gammeldags elmåler, eller hvis din smarte elmåler endnu ikke er aktiveret til flexafregning, vil du blive afregnet på baggrund af din forbrugsprofil. Det er dit netselskab, der udarbejder din forbrugsprofil, og den er blandt andet baseret på dit og dit områdes historiske elforbrug, samt et estimat for, hvornår på døgnet, dit forbrug ligger. Du vil derfor ikke have mulighed for at spare penge ved at flytte dit elforbrug til de timer, hvor strømmen er billigst, men du vil via Barrys app kunne holde øje med, hvornår strømmen er grønnest og indrette dit forbrug efter dette.

Når du en gang om året har aflæst din elmåler, vil dit faktiske forbrug blive afstemt i forhold til dit estimerede forbrug. Afhængigt af om du har brugt mere eller mindre el, end du har betalt for, vil der blive hævet eller indsat et beløb på din Barry-konto, så pengene passer. Du modtager ikke en årsopgørelse, som du kender det fra andre elselskaber, men du vil via Barrys app kunne generere en specifikation for en periode - fx et år - og få overblik over dit elforbrug i denne periode.

Uanset hvilken elmåler du har, får du hos Barry strøm til indkøbspris plus moms og afgifter.

Læs mere her, hvis du vil vide mere om, hvad din gammeldags elmåler betyder for din kundeoplevelse hos Barry.