Hvordan er Barry mere gennemsigtig?

Følg

I vores app har du altid fuldt overblik over, hvor meget strøm du bruger, og hvad du betaler for det - hver dag, uge, måned og år. Det vil sige, at du dagligt bliver afregnet for dit forbrug, så glem alt om årlige estimater.

Du får strøm til indkøbspris, mulighed for at betale løbende for dit strømforbrug, og du får besked, når strømmen er billig og klimavenlig! Barry koster 35 kr. pr. måned, og denne abonnementspris er vores eneste indtjening. Vi har ingen binding eller gebyrer på elprisen. Det, synes vi, er mest fair.