Hvad koster Barry?

Følg

Det koster 35 kroner om måneden at have Barry som din el-leverandør. Da du betaler det samme for strøm, som den koster på den nordiske elbørs, Nord Pool, tjener vi 0 kr. på dit strømforbrug. Med prisen på strøm følger også moms, skatter og afgifter, som er de samme, uanset hvilken el-leverandør du vælger.

Fordi indkøbsprisen på strøm svinger, kan vi ikke med sikkerhed sige, hvad din pris bliver, når du bliver kunde hos Barry. Til gengæld kan vi fortælle dig, hvordan din pris ville have set ud i dag - alt inklusiv.