Hvordan opsiger jeg Barry?

Følg

Hvis du vil skifte fra Barry til et andet elselskab, skal du kontakte det selskab, du ønsker at skifte til. Når du er tilmeldt hos dem, vil din aftale hos Barry automatisk blive opsagt.

Hvis du skal flytte og ikke skal have Barry med på din nye adresse, er det vigtigt, at du giver os besked. I dette tilfælde kan du nemt afmelde dig via appen. Dette gøres ved at klikke på din adresse og derefter vælge "Slå op med Barry". Herefter bliver du kontaktet af vores kundeservice, som får din afmelding bekræftet og gennemført.

Barry stopper opkrævningen fra den dag, du vælger at opsige dit abonnement fra, og vi har selvfølgelig ingen bindingsperiode. Du kan altså til enhver tid frit opsige dit abonnement, uanset hvor længe du har været kunde. Og du er selvfølgelig altid velkommen tilbage, hvis du ombestemmer dig.