06.10.2020: Nedetid på app (LØST)

Følg
Opdatering den 13. oktober

App'en er sendt til godkendelse - den er allerede godkendt hos Google, mens vi stadig venter på den hos Apple. Her har vi anmodet dem om en hurtig ekspedition, så forhåbentligt er den lige på trapperne. Vores system nærmer sig også, så vores CS inden længe kan behandle alle slags henvendelser igen.

Når app'en kommer tilbage, så skal den opdateres, før man igen kan tilgå sine forbrugsdata.

Vi takker for jeres tålmodighed og glæder os rigtig meget til at se jer i app'en på den anden side.

Opdatering den 12. oktober

Vi forstår bestemt godt, at det ikke er tilfredsstillende med den ekstra nedetid, men som tidligere nævnt er der tale om en markant system-opdatering i vores backend og ikke blot en almindelig app-opdatering. Desværre var den gamle app-version ikke kompatibel med det nye system, hvorfor vi ikke kunne komme udenom den nuværende nedetid.

Vi må erkende, at måden vores database oprindeligt blev sat op ikke var optimal i forhold til, hvordan vi gerne vil udvikle vores produkt, så det var uundgåeligt, at der skulle en stor omgang til for at rette op på dette. Med system-opdateringen vil vores real-time-ledger, som afregningen kører igennem, kunne arbejde hurtigere og håndtere langt mere data. Det handler simpelthen om at få optimeret alt, så vi kan fokusere mindre på drift og mere på udvikling i forhold til alle de features og add-ons, som er planlagt - her taler vi f.eks. om Smart Home-integrationer samt, at oplevelsen for folk med solceller, elvarme og elbiler skal skal forbedres.

Mens arbejdet står på, så kan man finde timepriserne fra elbørsen her.

Så snart arbejdet i backend er kommet på plads, så bliver vores app-opdatering sendt ud til henholdsvis App Store og Google Play, hvor den skal godkendes, hvilket normalt tager mellem 24 og 48 timer. Vi har tænkt os at anmode om en hurtig ekspedition, men vi kan endnu ikke sige med sikkerhed, hvornår app'en er oppe igen. Vi forventer, at den nye version kan rulles ud løbende henover de kommende par dage.

Oprindelig udmelding

Den 1. oktober påbegynder vi lancering af en større og længeventet system-opdatering, der skal få alt til at glide lettere, og løse en række bugs, som har spøgt rundt omkring. Vi glæder os derfor rigtig meget til, at den går live!

Det betyder dog, at vores app skal kalibreres, testes, og sendes ud i en ny version. Vi forventer derfor flere dage med nedetid og manglende funktioner. D
erfor sætter vi ekstraordinært den daglige afregning på pause fra den 1. oktober, indtil den nye app-version er lanceret.

App'en vil være utilgængelig fra den 6. oktober om morgenen, hvor vores IT-folk begynder at implementere den store opdatering i backend. Når dette er klaret, så knokler de videre, så alle systemerne kan tale sammen igen.

Vi ville ønske, at arbejdet kunne gennemføres hurtigere, men vores teknikere kæmper det bedste, som de har lært. Vi beklager meget, at vi var for optimistiske i den første udmelding om opdateringen, men det er virkelig kompliceret teknologi, der er tale om, så det kan desværre tage mere tid, end der var regnet med.

32 ud af 32 fandt dette nyttigt