Hvordan opsiger jeg Barry?

Følg

Hvis du ikke længere ønsker at være kunde hos Barry, kan du nemt afmelde dig via vores app. Dette gøres ved at klikke på din adresse og herefter vælge "Slå op med Barry". Herefter giver resten sig selv.

Vær opmærksom på at vi slukker for strømmen, når du opsiger dit abonnement ved at følgende ovenstående proces. Hvis du ikke ønsker, at strømmen skal afbrydes, når du forlader Barry, skal du i stedet tilmelde dig hos et andet elselskab. Herefter vil dit nye elselskab afmelde din aftale med Barry.

Barry stopper opkrævningen fra den dag, du vælger at opsige dit abonnement fra, og vi har selvfølgelig ingen bindingsperiode. Du kan altså til en hver tid frit opsige dit abonnement, uanset hvor længe du har været kunde. Og du er selvfølgelig altid velkommen tilbage, hvis du ombestemmer dig.