Hvem deler Barry kundedata med?

Følg

Barry sælger under ingen omstændigheder kundedata til tredjeparter. Vi benytter dog services fra en række virksomheder, og dette betyder i et GDPR-perspektiv, at vi deler data med disse virksomheder. Dette er dog ikke ensbetydende med, at virksomhederne på listen har adgang til at vores kundedata, eller at de har tilladelse til at benytte den til egne formål.

Nedenfor finder du her en liste over de firmaer, som Barry deler kundedata med. Listen opdateres løbende.

Ahref: Barry benytter Ahref til at SEO-optimere vores indhold.

Ansatte ved Barry Danmark A/S

AWS: Barry benytter datacenteret AWS til at lagre en stor del af vores data og til “cloud computing" af vores app.

DAO365: Pakkeservice som varetager Barrys forsendelser

DataHub: Alle danske elselskaber har pligt til at indberette kundestamdata til Datahub. Her samles alle informationer om elforbrugere i Danmark til brug ved leverandørskifte, flytning eller lignende. DataHub hører under Energinet, som er en selvstændig offentlig virksomhed under Energi- Forsynings- og Klimaministeriet.

Facebook/Instagram: Barry benytter Facebook og Instagram til at interagere med følgere og annoncere for vores produkt.

Geomatic: Online datakatalog som benyttes til at indsamle oplysninger om personer, virksomheder, adresser, boliger og ejendomme. Dette er eksempelvis relevant, hvis en kunde skifter adresse, eller hvis har brug for at foretage RKI-tjek.

Google: Alle GetBarry mail-adresser hostes af Google, og vi er flittige brugere af deres løsning G Suite.

Google Ads: Barry annoncerer via Google Ads.

Hootsuite: Program som giver Barry overblik over vores aktivitet på sociale medier.

Hotjar: Barry benytter Hotjar til at tracke besøgendes fair, så vi kan forbedre brugeroplevelsen.

Instapage: Online værktøj til at udvikle landingssider til vores markedsføringskampagner.

Mailchimp: Barry benytter Mailchimp til at udsende nyhedsbreve.

Mixmax: Program der giver Barry mulighed for at se, hvilke mails der bliver åbnet og hvornår. Dette fortæller os, om vores subjekts er gode nok, og om vi sender på det rigtige tidspunkt.

Pakkelabels.dk: Barry benytter Pakkelabels.dk i forbindelse med forsendelser.

Paperform: Barry benytter Paperform til at oprette online formularer, hvis en besøgende på vores hjemmeside ønsker at få oplyst kWh pris, estimeret månedligt forbrug eller lignende.

ProductBoard: Product management system som vi benytter til planlægning og prioritering af kommende features.

Quisma: Digital marketingsbureau som Barry samarbejder med.

Segment: Program til at indsamle oplysninger på tværs af platforme og herefter levere oplysningerne til flere destinationer. Vi bruger eksempelvis Segment til at indsamle hændelsesdata fra app og hjemmeside som gemmes under brugerens profil. Dette giver os mulighed for at hjælpe, hvis der opstår problemer.

Slack: Al intern kommunikation hos Barry foregår via programmet Slack.

SmartLook: Barry benytter SmartLook til webanalyse til at optimere brugeroplevelsen i appen og på hjemmesiden.

Snapchat: Barry benytter Snapchat til at interagere med følgere og annoncere for vores produkt.

Stripe: Barry tilbyder betaling via kreditkort, hvilket sker via betalingsprogrammet Stripe.

Twilio: Program som giver Barry mulighed for at verificere kunder via sms.

Youtube: Barry benytter Youtube som platform for markedsføring.

Zapier: Online værktøj som fungerer som bindeled mellem flere af de øvrige programmer, Barry benytter.

Zendesk: Al Barrys kundeservice foregår via programmet Zendesk.