Kontakt Barry

Følg

Har du brug for hjælp? Vi er klar til at svare på spørgsmål i vores chat hver dag 10-22. Du kan også sende os en e-mail - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du feedback til Barry eller forslag til nye features? Så vil vi meget gerne høre dig i vores Co-Creation community. Her kan du også se, hvad andre brugere skriver om Barry, og give en stemme til gode forslag. Vi glæder os til at høre dine idéer!