Hvorfor er min status stadig "Afventer" efter skæringsdatoen for leverandørskiftet?

Følg

I nogle tilfælde står der stadigvæk Afventer i appen, selvom skiftet fra det tidligere elselskab til Barry er blevet gennemført. Dette skyldes en teknisk fejl, som vi arbejder på at udbedre, og det har ingen indflydelse på dit kundeforhold - du er kunde hos Barry fra det tidspunkt, du modtager en e-mail, der bekræfter, at overflytningen er gennemført. Det har heller ingen betydning for, hvilke app-funktioner, du har adgang til - det er udelukkende en grafisk fejl.

Hvis du har spørgsmål til dit leverandørskifte, er du velkommen til at kontakte Barrys kundeservice hver dag 10-22.