Hvordan opdaterer jeg mine oplysninger i appen?

Følg

Hvis du ønsker at opdaterer dine oplysninger i appen, kan du gøre det ved at klikke på din profil og redigere i oplysningerne her.

Der vil dog være en del ventetid, før du kan se ændringerne i din app. Dette skyldes, at opdateringen skal foretages manuelt af en af vores udviklere, fordi processen endnu ikke er automatiseret. For tiden er alle vores udviklere dog travlt optagede med at færdigudvikle vores betalingsmodul, og derfor bliver mindre opgaver såsom opdatering af profiloplysninger desværre nedprioriteret.