Opsig abonnement

Følg

Hos Barry synes vi, at det skal være nemt at skifte elselskab. Derfor kan vores kunder hurtigt og nemt afmelde deres abonnement via appen, og vi har selvfølgelig ingen bindingsperiode. Sådan synes vi, at det skal være.

Appstore_downlaod_button.png Googleplay_download_button.png
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Kommentarer

3 kommentarer
  • Vil godt fortryde mit abonnement

0
    Kommentarhandlinger Permalink
  • Aflyser abonnement forespørgsel

0
    Kommentarhandlinger Permalink
  • Hej Jørn
    Du kan opsige dit abonnement via appen, hvis du trykker på din adresse og vælger "Slå op med Barry" nederst på skærmen. Alternativt kan du skrive til kundeservice på hello@getbarry.energy - så hjælper dig dig videre.
    Vh Olivia // Barry