Hvordan bliver min første betaling delt op?

Følg

Nu er alle brikkerne faldet på plads, og vi er endelig klar til at afregne kunder med smarte elmålere, der er aktiveret til flexafregning (profilafregnende kunder må desværre vente lidt endnu). Hvis du er i tvivl om, hvilken type elmåler du har, kan du læse mere her.

Som lovet skal eksisterende kunder selvfølgelig ikke betale hele regningen for det hidtige forbrug på en gang (med mindre man altså ønsker det), og derfor giver Barry rentefri kredit over en periode, så alle får mulighed for at betale lidt af løbende.

Sådan betaler du af

Rent praktisk vil det foregå sådan, at vores kunder vil få en rentefri kredit svarende til det beløb, vi estimerer, at de har brugt strøm for. Når du herefter bruger strøm og derfor overskrider kreditrammen, vil vi trække det beløb du har valgt at tanke op med, så din saldo er inden for kreditrammen. Hver måned sænker vi kreditten med 1.000 kr. indtil din Barry-konto til sidst er i plus.

Har du eksempelvis brugt strøm for 3.000 kr, vil dette være størrelsen på din kredit. Når du nu bruger strøm, og derfor overskrider kreditrammen på -3.000 kr, vil vi tanke op med det beløb, du selv har valgt - eks. 800 kr. Måneden efter sænkes kreditten til -2.000 og vi hæver igen 800 kr, så din saldo igen er lavere end kreditrammen. Efter et par måneder vil din konto ramme en positiv saldo, og kreditten lukkes. Herefter vil betalingen ske på normal vis

Hvis man foretrækker at betale hele beløbet på en gang, skal man bare tanke sin Barry-konto op, så den ikke længere er i minus.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at kreditten skal justeres med et andet månedligt beløb, skal du ikke tøve med at kontakte kundeservice. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål hver dag 10-22.