Hvordan får andre i min husstand adgang min app-profil?

Følg

Bor du sammen med andre, der også vil følge med i elpris, vedvarende energi og forbrug?

Hvis de kun har brug for at holde øje dagens elpriser og niveau af vedvarende energi, kan de nøjes med at hente Barrys freemium app, hvor disse oplysninger er frit tilgængelige. Hvis de også ønsker at følge med i husstandens elforbrug, er det nødvendigt at oprette ekstra app-profiler, så de kan få fuld adgang til jeres forbrugsdata.

Dette gøres ved at hente appen og oprette en gratis bruger. Herefter skal den person, der er registret som kunde, kontakte Barrys kundeservice og oplyse e-mailadresserne på de personer, der skal have adgang til app-profilen. Så sørger vi for resten.