Hvordan får andre i min husstand adgang min app-profil?

Følg

Bor du sammen med andre, der også vil følge med i elpris, vedvarende energi og forbrug?

Hvis de kun har brug for at holde med øje dagens elpriser og niveau af vedvarende energi, kan de nøjes med at hente Barrys freemium app, hvor disse oplysninger er frit tilgængelige. Hvis de derimod også ønsker at følge med i husstandens elforbrug, er det nødvendigt at oprette ekstra app-profiler, så de kan få fuld adgang til jeres forbrugsdata.

Dette gøres ved at hente appen, oprette en gratis bruger og logge ind med NemID. Når dette er sket, skal de via chat oplyse os om deres CPR-nr, så vi kan sammenkoble deres bruger med kundeprofilen. Vores chat er krypteret, så det er en sikker forbindelse til deling af personfølsomme informationer såsom CPR-nr.

Herefter skal den person, der er registret som kunde, sende en email fra den emailadresse, som hen er registret med, og bekræfte at de øvrige beboere må få adgang til profilen. Så sørger vi for resten.

Appstore_downlaod_button.png Googleplay_download_button.png
2 ud af 2 fandt dette nyttigt