Hvordan får andre i min husstand adgang til min app-profil?

Følg

Vil din roommate, kæreste, morfar eller en helt anden også følge med i elpris, vedvarende energi og forbrug for din husstand?

Hvis de bare vil holde øje med dagens elpriser og niveau af vedvarende energi, skal de blot hente Barrys app - der er nemlig en gratis version, hvor disse oplysninger er frit tilgængelige. Hvis de derimod også ønsker at følge med i husstandens elforbrug, er det nødvendigt at oprette ekstra app-profiler, så de kan få fuld adgang til jeres forbrugsdata.

Dette gøres ved at hente appen, oprette en gratis bruger og logge ind med NemID. Når dette er sket, skal de via chat oplyse os om deres CPR-nr, så vi kan sammenkoble deres bruger med kundeprofilen. Vores chat er krypteret, så det er en sikker forbindelse til deling af personfølsomme informationer såsom CPR-nr.

Herefter skal den person, der er registreret som kunde, sende en email fra den emailadresse, som de er registreret med, og bekræfte, at de øvrige beboere må få adgang til profilen. Så sørger vi for resten.

6 ud af 6 fandt dette nyttigt