01.08.19: Ændring i saldo-oversigt

Følg

Vi har desværre haft en fejl i vores afregningsmodul. Det betyder, at du i dit saldo-overblik vil du kunne se, at der er blevet opkrævet nogle større beløb efterfulgt af en lang række små refusioner.

18. juli opdagede vores udviklere, at enkelte kunder var blevet overtakseret. I deres iver efter at udbedre problemet, gik det lidt for stærkt, hvilket desværre betød, at nogle mellemregninger blev slettet. Selvom disse mellemregninger var forkerte, måtte de selvfølgelig ikke bare slettes, idet de udgjorde grundlaget for træk på vores kunders kreditkort.

Størstedelen af dataen er på plads igen, men beklageligvis kan du mangle op til tre dages data afhængig af, hvornår du blev kunde. De daglige transaktioner, der kan mangle, er fra d.13-14-15 juli, som du altså ikke kan se i din Barry app. Vores udviklere forsøgte at genskabe dataen, men vores server-udbydere havde kun 7 dage back-up. Som konsekvens har vi nu en backup, der går 14 dage tilbage.

Fejlen har ikke påvirket det forbrug, du er blevet afregnet for, da de tre dages data er blevet lagt ind i en af de større posteringer, der for nyligt er blevet indsat på dit saldo-overblik som konsekvens af fejlen. Det vil sige, at regnskabet stemmer, men du vil ikke kunne se de data for de tre dage i saldo-oversigten - den ligger dog fortsat under Dit forbrug i appen. Beregningsgrundlaget eksisterer altså fortsat, men posteringerne på din konto vil du desværre ikke kunne se.

Vi ved, at dette nye overblik ikke er gennemsigtigt for dig som kunde, men det har beklageligvis været vores eneste mulighed.

Vi vil gerne understrege, at der ikke er gået data tabt i forbindelse med prisberegning - kun nogle mellemregninger, som gjorde, at der blev overtakseret. Fejlrettelsen har altså udelukkende betydet, at forbruget er mere nøjagtigt udregnet, selvom det altså ikke er det indtryk du får, når du ser din saldo-oversigt i appen.

Som følge af dette har vi ændret praksis i tilfælde af beregningsfejl, og skulle uheldet være ude en anden gang, vi vil lave modregninger i stedet for at ændre i tidligere beregninger.